Garanti

Stabekk Bilsenter gir deg et trygt bruktbilkjøp.

Når du handler bruktbil hos oss skal du føle deg trygg. Derfor har vi en 3 måneders garantiordning som skal gi deg trygghet og sikkerhet når du kjøper bil av oss.

Garantien omfatter bytterett brukt mot brukt, verkstedskontroll og gode finansieringsløsninger.

Alle bruktbiler er verkstedkontrollert av våre dyktige mekanikere på eget verksted. Bilene tilfredsstiller de krav som Statens biltilsyn krever for omregistrering av kjøretøy. I kjøpekontrakten vil garantien fremgå i henhold til salgs- og leveringsvilkår i forbrukerkjøp.

Verkstedgaranti

Ved vårt verksted gir vi kvalitetsgaranti for utførte serviceoppdrag. Vi benytter oss av de mest anerkjente leverandører av utstyr og deler, og utfører alle oppdrag så samvittighetsfullt som mulig. Vi lover deg at du skal bli fornøyd med servicen ved vårt verksted.

Servicegaranti

Selv de enkleste oppdrag, som oljeskift, vask- og polering eller dekkskift utføres effektivt og omfattes av vår kvalitetsgaranti. Vi vil bestemt gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med arbeidet vi utfører for deg! Først da kan vi håpe på at du kommer tilbake neste gang du trenger service på bilen din!

Comments are closed.